ROŽMA je slovenska znamka, ki v svoje produkte vključuje zelišča: lokalna, jedilna, divja, gojena, plevelasta, zdravilna, začimbna... CVETLIČNA. Iz njih nastajajo piškoti Rožma cvetlični prigrizki, sveža zelišča dostavljamo vrhunskim restavracijam in posameznikom ter za vas pripravljamo delavnice.

 

Vas zanima, kako tudi sami lahko uporabljate divje rastline in cvetje v svoji kuhinji?

 

Ste vedeli, da je Slovenija začimbna dežela? Nudimo vam sveža zelišča, iz lokalnega okolja. V teh rastlinah se skrivajo čudovite arome in iz njih lahko v domači kuhinji pripravite vrhunski obrok. Te rastline so hrana s pravo biološko vrednostjo, ki vas hrani, ščiti in podpira vse ostale življenjske funkcije.

Pri nas lahko naročite sveže nabrane rastline ali piškote spečene iz njih. V okolici Ljubljane vam jih dostavimo brezplačno. Kdo ve, morda pa postanete naša redna stranka, katerim obračunamo redne popuste. Le preglejte našo ponudbo, za podrobnosti pa nas kontaktirajte preko oddaje svojega emaila ali na našo kontaktno številko. 

Več o ROŽMA ekipi si lahko preberete v ZANIMIVIH ZGODBAH

 

Nudimo vam

Rožma cvetlični prigrizki

Sveže rastline za restavracije in posameznike

Delavnice

AMBICIOZEN kuharski mojster, ki za vrhunske krožnike potrebuje bogate arome, ki jih najde le v rastlinah naše narave - mi poznamo ogromno lokalnih rastlin

ZAHTEVNA stranka, ki skrbi za svoje zdravje s sočenjem sveže nabranih rastlin ali pripravo smutijev - dostavljamo SVEŽE.

Ste oseba, ki v sladicah rada uživa brez slabe vesti - naši piškoti so BREZ DODANIH SLADKORJEV in z veseljem vam jih dostavimo tudi "ZERO WASTE"

Reference

Izjave uporabnikov

 

Vaši piškoti so me takoj navdušili. Izbrana zelišča so izvirna in zdrava. Tina M. iz Kranja

Vaši piškoti so mi bili na začetku nenavadnega okusa, ko pa sem jih enkrat začela jesti, se nisem mogla ustaviti. Alenka M. iz Ljubljane

Od vaju (op. urednika - Katje in Petra) sem se veliko naučil. JB (op. urednika - to je hkrati tudi motivacijska misel v časih, ko ne gre vse kot po maslu)