Piškoti Rožma cvetlični prigrizki z okusnimi slovenskimi cvetlicami ne vsebujejo dodanih sladkorjev. So domači zeliščni piškoti pripravljeni iz lokalnih sestavin, ki smo jih skrbno poiskali po vseh koncih Slovenije (izjema je poper). Nastali so zdravi prigrizki primerni za družinsko kavico ali poslovno darilo. Rožma cvetlične prigrizke pohvalite, ker imajo teksturo domačega piškota, dišijo po naravi, so zdravi prigrizki. Radi jih jeste po koščkih in z užitkom. Cvetlični prigrizki so izdelani v pekarni Kralj v Trzinu. Pekarna Kralj je lokalna pekarna, v Trzinu vsem poznana, z zavidljivo visoko, več kot 50-letno tradicijo izdelovanja pekovskih izdelkov brez aditivov. Piškoti nosijo čudovite ilustracije v akvarelni tehniki, avtorice Mete Wraber.

Vse cene Rožma cvetličnih prigrizkov vsebujejo brezplačno dostavo po Sloveniji. Omogočamo vam tudi dostavo brez odpadne embalaže – “zero waste”. Za redne stranke in pri naročilu nad 30 kosov piškotov vam obračunamo popust. Kontaktirajte nas na info@rozma.si ali 031 816 793. Zahvaljujemo se vam, da nam zaupate.

Piškoti cvetlični prigrizki

Naravni piškoti z DOBRO MISLIJO – cvetlični prigrizki

Dobra misel, Origanum vulgare – vsebuje eterična olja, tudi timol, ki delujejo antioksidativno in se uporabljajo za izboljšanje dihalne funkcije telesa. Deluje protimikrobno in umirja prebavo. Nekoč so dobro misel uporabljali pri varjenju piva. Je zdravilna in uporabna v kulinariki – kot začimbo jo poznamo pod imenom origano.

V cvetličnih prigrizkih ohrani rahlo rožnato barvo in jim daje čudovito aromo.

not rated 5,90 Dodaj v košarico
Naravni piškoti z ROŽMARINOM – cvetlični prigrizki

Rožmarin, Rosmarinus officinalis – vsebuje eterično olje,  čreslovine in grenčine, pospešuje presnovo, pomaga pri slabokrvnosti in blaži psihične pritiske. Primeren je pri srčnih nervozah, nespečnostih in migrenah. Danes ga gojijo na suhih mediteranskih legah največ v Evropi, pa tudi ponekod v Ameriki.

Kot začimbnica je aromatičen dodatek in osnova za vse piškote Rožma.

not rated 5,90 Dodaj v košarico
Naravni piškoti s KOPRIVO – cvetlični prigrizki

Velika kopriva, Urtica dioica – vsebuje veliko antioksidantov, mineralov in vitaminov. Je ena najbolj uporabljenih jedilnih in zdravilnih rastlin na slovenskem. Pospešuje nastajanje krvnih celic, ureja prebavo ter pospešuje delovanje encimov v trebušni slinavki in jetrih. Na ta način čisti kri in razstruplja telo.

V cvetličnih prigrizkih uporabljamo mlade vršičke velike koprive, ki dodajo piškotom nežno koprivast okus.

Ocenjeno 5.00 od 5
5,90 Dodaj v košarico
Naravni piškoti z ZLATO ROZGO – cvetlični prigrizki

 

Zlata rozga, Solidago sp. – vsebuje zdravilne učinkovine, ki zavirajo vnetja, pomagajo pri obolenjih ledvic in sečil ter pomagajo pri uravnavanju vode v telesu ter odstranjevanju presnovkov iz telesa. V Sloveniji rastejo tri vrste zlate rozge, kanadska, orjaška ter avtohtona slovenska vrsta navadna zlata rozga, ki je izmed vseh treh tudi najredkejša, zato je za piškote ne uporabljamo.

Cvetlični prigrizki z okusom zlate rozge so rahlo aromatični ter imajo poudarjen rumenkast izgled.

not rated 5,90 Dodaj v košarico